Havermout-mango wraps

Ingrediënten voor 4 wraps

  • 75g havermout
  • 1 ei
  • 120 ml melk
  • 1 mango
  • Poedersuiker
  • Beetje vetstof om in te bakken

 

Bereiding:

Snij de mango in stukken. Probeer 4 grote repen mango te behouden, de rest kun je in kleinere stukjes snijden.  

Doe de havermout met het ei en de melk in een maatbeker. Voeg hierbij ongeveer 30g mango.

Mix dit alles met een mixer tot een glad beslag.

Doe wat vetstof in een (pannenkoeken)pan en bak van het beslag 4 wraps.

Rol tussen elke wrap een reep mango en bestrooi de wrap met een beetje poedersuiker. Serveer met een beetje extra fruit (naar keuze).

Je kan de wrap eventueel wat “pimpen” met er wat platte kaas of yoghurt tussen te doen 😊  Je kan de mango tussen de wrap trouwens ook vervangen door gebakken appeltjes (met kaneel) of met aardbeien.

De rest van de mango kun je gebruiken ter decoratie of bijhouden om later op de dag tussendoor te eten.